Trouwplannen maar nog geen idee waar je in het huwelijk wilt treden? Je bent van harte welkom om op zondag 17 maart, geheel vrijblijvend, een kijkje te komen nemen op trouwlocatie Kasteeltje Cranendonck in Soerendonk. Ook andere geïnteresseerden zijn welkom. Hoe werkt het als je gaat trouwen? Eerst plan je bij de gemeente je trouwdatum. Zo’n 3 á 4 weken voor het huwelijk neemt een van de Buitengewoon Ambtenaren van de Burgerlijke Stand, BABSen, contact met je op. Zij denken graag mee over alle mogelijkheden voor een persoonlijke ceremonie. De BABSen en gastvrouwen maken graag kennis met je op 17 maart! Je bent van harte welkom tussen 12.00  en 15.00 uur op het kasteeltje Cranendonck aan de Cranendonck 1 te Maarheeze. Wil je nu al meer informatie? Kijk dan op www.cranendonck.nl.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest