Nationaal Park De Groote Peel is een uitgestrekt hoogveengebied op de grens van Brabant en Limburg. Het is er niet alleen heel mooi, maar ook heel stil. Hoe stil, dat kun je ‘horen’ tijdens de Winterstiltewandeling op zondag 10 februari. De excursie start om 11.00 uur bij het Buitencentrum De Pelen aan de Moostdijk 15 te Ospel. Deelname aan de Winterstiltewandeling kost 6 euro per persoon en de excursie is vooral geschikt voor volwassenen. Reserveren is noodzakelijk en kan online via www.staatsbosbeheer.nl/pelenstilte. De excursie duurt ongeveer 2,5 uur en de afstand is 6 à 8 kilometer. Hou er rekening mee dat in de winter sommige paden nat zijn. Draag daarom goede, liefst waterdichte wandelschoenen. Op zondag 10 februari geen tijd? Dan kun je op zondag 3 maart ook nog meedoen met een Winterstiltewandeling in De Groote Peel.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest