Op de 3e zondag van de maand organiseert zcgraaggedaan Leende onder het thema Witte nog…? van 11u tot 13u een gezellige bijeenkomst waar verhalen van vroeger verteld worden. Deze keer is het thema Boerenbedrijvigheid, vervolg, Toos doet hurre scholluk wir vur en Johan trekt de kiel wir an. Wil je mee genieten van, de verhalen,en de oude foto’s bekijken en bewonderen, kom dan zondagmorgen 17 februari om 11u naar De Huiskamer aan de Dorpsstraat 67. Er is een EXTRA witte nog op zondag 14 april. Vervolg cafés van toen en nu. De gastvrouwen van De Huiskamer zorgen met koffie, thee en koek voor een gastvrij onthaal. Bezoek onze website www.zcgraaggedaanleende.nl. Onder het kopje activiteiten vindt u Witte nog… en kunt u op zoek gaan naar eerder vertelde verhalen.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest