Wilt u ook eens wandelen door het dal van de Tongelreep? Dat kan met de natuurgidsen van IVN Heeze-Leende op zondag 17 februari. Vertrek om 14.00 uur van de parkeerplaats van Hengelsport-vereniging Venbergen in Valkenswaard. De wandeling voert langs de visvijvers, waarna u via onverharde paden richting de kweekvijvers loopt. Daar ziet u veel watervogels, misschien zelfs een ijsvogel. Geleidelijk aan begint ook het ruigere werk, de grote vlakte met schapen, Schotse Hooglanders en wilde zwijnen. Na nog meer water en vogels komt u uit bij een zoelplek waar varkens zich in de modder wentelen om zich van insecten te ontdoen. Deelname is gratis.

IVN Wandeling 17 februari - Jong wild zwijn

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest