FC Cranendonck

Na een lange winterstop stond er vandaag de wedstrijd tegen SSE op kunstgras op het programma. De wedstrijd is nog geen minuut oud of de bal lag al in het netje, in het voordeel van SSE wel te verstaan.

Een fel beginnend SSE valt aan via hun rechtervleugel speler. Vanaf de achterlijn wordt de bal voorgegeven, waar een vrijstaande SSE speler de bal direct op doel schiet, onhoudbaar voor doelman Tom van Happen, 1-0. Na 10 minuten zagen we FC Cranendonck steeds beter in de wedstrijd komen en het initiatief pakken. Ondanks dat FC Cranendonck veel balbezit heeft worden er voor rust nagenoeg geen kansen gecreëerd. Het is SSE dat met snelle uitvallen enkele keren voor gevaar kon zorgen en in de 39ste minuut zelfs op een 2-0 voorsprong kon komen. Identiek aan het eerste doelpunt valt nu de 2-0. Net voor rust komt FC Cranendonck goed weg als de SSE spits alleen op doelman Tom van Happen kan komen. Maar gelukkig voor FC Cranendonck kon Tom met een katachtige reactie erger voorkomen.

Na de pauze zien we een zelfde spelbeeld. FC Cranendonck is de bovenliggende partij en SSE probeert met snelle uitvallen voor gevaar te zorgen. Na 9 minuten krijgt FC Cranendonck een vrije trap vanaf 17 meter. Deze wordt door Sil Driessen hard ingeschoten, recht op de SSE doelman. Deze moet de bal echter loslaten en de bal valt net voor de inkomende Guus Teunissen, die met een simpele voetbeweging de spanning in de wedstrijd kon terugbrengen naar 2-1.

FC Cranendonck kon echter geen vuist maken en kreeg in 57ste minuut het deksel op de neus. Weer een snelle uitval, ditmaal over links werd vervolgt met een lage voorzet op hun SSE spits, die de bal direct terug kon leggen op een meegekomen middenvelder. Met een slim geplaatst schot werd de 3-1 op het scorebord gezet. FC Cranendonck bleef proberen om weer in de wedstrijd te komen. Na een mooie steekbal op Klaas van de Wildenberg werd Klaas in het 16 meter gebied door een SSE verdediger vastgepakt. De scheidsrechter kon niet anders dan een penalty fluiten, welke onhoudbaar door Sil Driessen werd ingeschoten, 3-2. FC Cranendonck probeerde hierna nog wel om langszij te komen, maar kwam niet verder dan enkele kleine kansjes. Het kwam zelfs in de allerlaatste minuut nog goed weg toen een ver schot van SSE net boven Tom van Happen de doellat raakte. Zodoende bleef de teller op 3-2 staan en moest FC Cranendonck met lege handen huiswaarts.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest