Donderdagmiddag heeft een man vanuit een auto een ‘grijpbeweging’ gemaakt naar een 11-jarige fietser in de Molenstraat in Budel. De jongen was daarvan zo geschrokken, dat de politie gebeld is, aldus Cranenconck.Nieusws.nl. Vanuit de auto, een Fiat 500 bestuurd door een vrouw, deed een mannelijke passagier rond 16.30 uur zijn deur open op het moment dat de jongen langsfietste. Toen maakte hij een onduidelijke armbeweging, maar de 11-jarige had de indruk dat er naar hem werd gegrepen. De man is niet uitgestapt en de auto is toen doorgereden. Wie de inzittenden van deze auto waren en wat hun beweegredenen waren is onduidelijk. Omdat de jongen zo erg geschrokken was van de gebeurtenis, is de politie gebeld. Die onderzoekt nu het verhaal en plaatst op Facebook een oproep om getuigen te vinden. Iets gezien, neem dan contact op via: 0900-8844 onder vermelding van zaaknummer 2019026775

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest