Bij de bestrijding van het sluipverkeer vanaf de autosnelweg A2 via Maarheeze en Leende, ligt de nadruk op maatregelen in Maarheeze, aldus het Eindhovens Dagblad. Dat kwam naar voren op donderdagavond 7 februari bij de presentatie tijdens een inloopbijeenkomst in Leende. De ingrepen in Maarheeze zijn eigenlijk een verdere uitbreiding van het eerdere pakket tijdelijke maatregelen, zoals onder meer doseerlichten op de Philipsweg, Oranje Nassaulaan en D’Aasdonken. Afsluiting van de Klaterspeelweg en Ulkedonken en verkeerssluizen. Een doseerlicht op de Pastoor Thijssenlaan in Sterksel. Ook in Leende een doseerlicht na de afrit van de A2 bij de aansluiting op de Maarheezerweg Noord. Dan zijn er nog de fietsknelpunten op de route Maarheeze-Valkenswaard. Woensdag 13 februari volgt nog een inloopavond in zalencentrum De Smeltkroes in Maarheeze. De reacties van beide bijeenkomsten worden later verwerkt bij het opstellen van de definitieve plannen.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest