Op 15 en 16 maart 2019 steken vele maatschappelijk betrokken Nederlanders de handen uit de mouwen tijdens NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. Ben of ken je een maatschappelijke organisatie waar vrijwilligers nodig zijn voor een leuke klus of activiteit? Of heb je zin om samen met collega’s, vrienden of teamgenoten bij een organisatie aan de slag te gaan? Doe dan mee met NLdoet. Tijdens NLdoet worden bergen werk verzet voor organisaties uit Cranendonck. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen Lijkt je het leuk om één dag vrijwillig een organisatie te helpen, meld je dan aan via www.nldoet.nl. Voor meer informatie neem contact op met de Vrijwilligerscentrale Cranendonck, onderdeel van Cordaad Welzijn via 0495-592557 of carrievanhoef@cordaadwelzijn.nl.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest