Op donderdag 21 maart presenteren Vrouwen van Nu Areba Shiatsu therapie en massages. De avond wordt georganiseerd in samenwerking met de praktijk onder leiding van Angelika Kerkhofs-Mickerts. Shiatsu is gericht op het beter laten stromen van energie door aanraking. Om uw klachten vanaf de wortel aan te pakken, putten zij uit uiteenlopende methoden uit zowel de westerse als de Chinese gezondheidsleer. Voor uw welzijn en genezing proberen zij samen met u uw natuurlijke balans terug te vinden. Entree 5,50 euro voor leden en 12,50 euro voor niet-leden van De Vrouwen van Nu. Het begint om 20.00 uur in zaal 1.03 van Dorpshuis ’t Perron te Heeze.

't Perron - Angelika Kerkhofs Shiatsu

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest