Op zaterdag 23 maart wordt in ’t Perron het uitwisselingsconcert van Fanfare St. Nicasius uitgevoerd. Regelmatig worden tussen fanfares en harmonieën uitwisselingsconcerten georganiseerd. Ditmaal is Fanfare Helpt Elkander uit het limburgse Afferden uitgenodigd. Ze hebben deze fanfare, opgericht in 1906, gevraagd, omdat de moeder van een van de leden in deze fanfare speelt. Een leuke reden om kennis te maken met elkaars muziekgezelschap en voor de fanfare een mooie oefening voor de Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen in Drachten. Het concert begint om 20.00 uur in de Grote zaal van Dorpshuis ’t Perron te Heeze. De entree is gratis.

't Perron - Fanfare St. Nicasius

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest