Op zaterdag 30 maart treedt Marlon Kicken op in ’t Perron met zijn voorstelling In de Lift. Marlon begon als tonprater, werd stand-up comedian en speelt nu de theaterzalen plat als cabaretier. Hij zit letterlijk in de lift! In zijn derde theatervoorstelling ‘In de lift’ neemt Marlon je mee van het verleden, naar het heden en de toekomst. Met een humoristische blik becommentarieert Marlon Kicken de wereld om zich heen. Deze meester-verteller zorgt ervoor dat iedereen zich bijzonder voelt en als hij over zijn avonturen praat, is het net alsof je er zelf bij bent geweest! De voorstelling begint om 20.00 uur. De entree bedraagt 12,50 euro.

't Perron - Marlon Kicken In de Lift

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest