Van 23 maart tot en met 7 april exposeren Marjan van Herpen en Mari van Uden bij Beeldentemmers in Budel. Marjan haalt haar inspiratie voor portretten en stillevens uit de schilderkunst van de Barok gecombineerd met hedendaagse aspecten. Mari tekent (zelf)portretten, insecten, vogels en bloemen, Bij voorkeur met ballpoint of kroontjespen. Soms met penseel en olieverf. Bij Beeldentemmers is een selectie samengebracht van etsen en kleine tekeningen. En van boeken, gedrukte en onbedrukte, waarin hij zijn fascinaties uitleeft. Daarbij gaat hij leugens om bestwil niet uit de weg. Tekenen is vervormen, abstraheren, overdrijven en weglaten.

Beeldentemmers expositie van Uden - van Herpen

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest