Eind augustus 2018 werd het startschot gegeven voor de verdere elektrificatie van spoorlijn 19. Vanaf eind 2020 kunnen er dan elektrische treinen rijden tussen Hamont en Mol. Op dit 33 km lange traject voert aannemer APK-group in opdracht van Fluvius omvangrijke kabelwerken uit. De volgende werken worden uitgevoerd: sleufwerken over 5.500 meter waarbij 67 km kabel wordt gelegd, 5 gestuurde boringen en 2 persingen onder de bestaande spoorwegen. Het einde van de werken is voorzien op 31 juli. Men probeert de hinder zoveel mogelijk te beperken. Waar nodig wordt een tijdelijke omleiding voorzien. De betrokken bewoners worden hierover geïnformeerd.

Hamont - Fluvius werkzaamheden spoor

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest