De gemeente Valkenswaard gaat in maart aan de slag met het actualiseren van de huidige Parkeervisie en het parkeernormenbeleid. Hiervoor is een plan van aanpak opgesteld. De Parkeervisie gaat over parkeermaatregelen. In het Parkeernormenbeleid staan regels voor de aanleg van parkeervoorzieningen bij nieuwe (bouw)ontwikkelingen. De bedoeling is om een panel te vormen met vertegenwoordigers die een afspiegeling vormen van de inwoners en instellingen van Valkenswaard. Zij worden betrokken bij het proces en de inhoud. De verwachting is dat de parkeervisie en het parkeernormenbeleid in november klaar zijn voor besluitvorming door de gemeenteraad.

Logo - Gemeente Valkenswaard

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest