Als u wilt zien wat er met een landschap gebeurt als de mens zich er niet meer mee bemoeit dan is een wandeling langs de beek bij Kapellerput een goede gelegenheid. Op zondag 17 maart kunt u met de gidsen van IVN Heeze-Leende een boeiend stukje Brabant bezoeken. Het vertrek is om 14.00 uur vanaf de parkeerplaats van het conferentiecentrum bij Kapellerput. Het is de dynamiek van het landschap die de wandeling bijzonder maakt. Doordat de beek weer vrij mag kronkelen kunnen er onverwachte dingen gebeuren. De gidsen nemen u mee op een ontdekkingstocht door dit gebied, waarin al goed te merken is dat het voorjaar er aan komt. Deelname is gratis.

IVN Heeze-Leende - wandeling Kapellerput

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest