Medisch Sportgezondheidscentrum TopSupport is 10 jaar gevestigd in Eindhoven. Om dit te vieren opent TopSupport op zaterdag 16 maart haar deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in sport, gezondheid en voeding. Maak kennis met TopSupport tijdens het gevarieerde en actieve programma. Iedereen is welkom. De Open Dag vindt plaats tussen 10.00 en 15.30 uur. Toegang is gratis. Op de Open Dag krijg je veel informatie en advies, bijvoorbeeld over sport en voeding, inspanningstests of de behandeling door fysiotherapeuten. Er is ook veel te doen: test je sprongkracht, ga mee nordic walken, check in 3 minuten je basisgezondheid of stel je vragen aan de sportarts tijdens een speeddate. Ook kun je de Dakar Truck van team De Rooij bewonderen. TopSupport is gevestigd op dezelfde locatie als de polikliniek Eindhoven van het St. Anna Ziekenhuis. Elk kwartier kun je aansluiten bij een rondleiding door de polikliniek.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest