Door de storm die over Brabant raast, bekeek Eindhoven Airport per vlucht of het mocht landen of vertrekken, aldus Omroep Brabant. Dat leidde tot vertragingen, annuleringen en omleidingen. Veel vluchten hadden vertraging, aldus een woordvoerster. Het ging onder meer om de vluchten naar Varna (Bulgarije), Lasi (Roemenië), Warschau, Katowice (Polen), Manchester, Rome en Londen. De vlucht vanuit Eindhoven naar Faro van 16.25 uur werd geannuleerd en verplaatst naar maandag. Binnenkomende vluchten uit Marrakesh en Lissabon zijn uitgeweken naar respectievelijk Schiphol en Brussel. Volgens een woordvoerster van de luchthaven worden de ontwikkelingen van het weer op de voet gevolgd.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest