De benoeming van Koen van Laarhoven tot fractievoorzitter van Cranendonck Actief! is een eerste stap op weg naar vernieuwing van de partij. Na de verpletterende verkiezingsnederlaag vorig jaar – van zes naar twee zetels – is de partij tot de conclusie gekomen dat het roer om moet. Dit meldt het Eindhovens Dagblad. Verjonging is een van de veranderingen. Verder wil de partij zich beter profileren. ,,We hebben leden die links en rechts denken, maar als partij hebben we toch een progressief D66-profiel. Zorg en duurzaamheid hebben bij ons prioriteit. Dat moeten we als partij beter voor het voetlicht brengen’’, aldus Van Laarhoven. ,,We moeten weer herkenbaar worden, ons duidelijk onderscheiden van andere lokale partijen.’’

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest