Accordeonensemble Air d’Accordéon speelt op zaterdag 23 en zondag 24 maart hun Lenteconcert. Onder begeleiding van dirigente Trix Reintjens wordt een muzikaal, licht-klassiek, programma gepresenteerd. U worden meegenomen op een muzikale reis vol bekende en minder bekende melodieën. Een terugkomend kenmerk is de komst van een gastmuzikant. Dit jaar is dat op zaterdag het jongemannenensemble Mendorio en op zondag harpiste Jopie Jonkers. Ook Trix Reintjens zal samen met hen enkele nummers ten gehore brengen. Op zaterdag start het programma om 20.00 uur, op zondag om 12.00 uur. Locatie is de St. Teuniskapel te Weert. De entree is gratis.

Weert - Air d'Accordéon Lenteconcert 2019

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest