In Vlaanderen wordt een nieuw centraal bibliotheeksysteem ingevoerd: het Eengemaakt Bibliotheeksysteem (EBS). Dit EBS zal de samenwerking tussen bibliotheken onderling vereenvoudigen en de dienstverlening naar de leners toe verbeteren. De invoering van het EBS verloopt stapsgewijs. De Limburgse bibliotheken bijten de spits af. Om de implementatie van het EBS in Hamont-Achel af te kunnen ronden zullen de bibliotheken van Hamont en Achel van 20 tot en met 27 maart gesloten zijn. Het uitlenen en inleveren van boeken, tijdschriften en dvd’s is tijdens deze week niet mogelijk. Om boetes te voorkomen, wordt de uitleentermijn automatisch aangepast.

HamontAchel - Bibliotheek

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest