In de raadsvergadering van 26 februari 2019 is het bestemmingsplan ’Moonslaan 22 in Maarheeze’ vastgesteld. Het betreft een verplaatsing van het bouwvlak waardoor na de sloop van de huidige woning op een andere locatie op het perceel een nieuwe woning kan worden gebouwd. Het vastgestelde bestemmingsplan is te raadplegen via http://1706.ropubliceer.nl/ en www.ruimtelijkeplannen.nl (NLIMRO.1706.BPMHZ5022-VAS1). Er is ook een exemplaar in te zien bij de publieksbalie van het gemeentehuis in Budel. Tegen het besluit van de gemeenteraad tot het vaststellen van het bestemmingsplan kunnen belanghebbenden gedurende zes weken (van 14 maart 2019 tot en met 24 april 2019) schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Meer informatie hierover en de verdere procedure staat op www.cranendonck.nl/bekendmakingen (klik op de bekendmaking van dit bestemmingsplan).

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest