Volgende week woensdag (20 maart) zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten en Waterschappen. Wij maken u graag attent op een paar bijzonderheden. In opdracht van de NOS voert Ipsos in onze gemeente schaduwverkiezingen uit. Bij het verlaten van het stembureau kunt u daarom een medewerker van Ipsos tegenkomen. De medewerker van Ipsos vraagt of u buiten het stembureau nog een keer (anoniem) wilt stemmen. De uitslag van deze exitpolls wordt op 20 maart 2019 ‘s avonds in het verkiezingsprogramma van de NOS gepresenteerd.
In verband met de verbouwing is de ingang van het stembureau in de Borgh aan de achterzijde van het gebouw. Kiezers kunnen via de parkeerplaats aan ‘De Vroonhof’ eenvoudig het stembureau bereiken.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest