De gemeenten Heeze-Leende en Valkenswaard vernieuwen hun duurzaamheidsbeleid en daarvoor heeft men uw input nodig. Neem dus deel aan de ‘denktank duurzaamheid’, waarin u, samen met de gemeenten en andere belanghebbenden, in gesprek gaat over de uitdagingen die de weg naar een duurzame samenleving met zich meebrengt. Uw mening draagt bij aan een goede, breed gedragen duurzaamheidsvisie waarmee men jaren uit de voeten kan. In drie actieve werksessies worden alle belangrijke duurzaamheidszaken behandeld: energie, mobiliteit, klimaatadaptatie, biodiversiteit en materiaaltransitie. De sessies duren elk zo’n drie uur, en vinden plaats op 9 april, 14 mei en 11 juni vanaf 19:00 te Eindhoven. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. En om te zorgen dat wij een verscheidenheid aan meningen, inzichten en ervaringen in de denktank krijgen, hebben wij een korte enquête opgesteld. Deze is te vinden op de website van de gemeente Heeze-Leende. Deze enquête kan tot uiterlijk 22 maart worden ingevuld. Op basis van de antwoorden worden eventueel een aantal deelnemers uitgenodigd voor een (telefonisch) gesprek. Daarna wordt de definitieve denktank samengesteld. U ontvangt uiterlijk 1 april bericht daarover.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest