Op 31 maart houdt Staatsbosbeheer een Verrassende Veentocht in Nationaal Park De Groote Peel. Deelnemers kunnen genieten van de ontluikende lente en van de terugkeer van de broedvogels zoals de blauwborst, de fitis en de roodborsttapuit. Ook op de waterplassen gebeurt van alles. De excursie start om 13.00 uur bij de balie van Buitencentrum De Pelen. De Peelgids heeft een route van 8 kilometer uitgestippeld. Deelname kost 11 euro per persoon, inclusief koffie en vlaai na afloop. Reserveren via: www.staatsbosbeheer.nl/pelenveentocht Let op: In natte perioden zijn sommige paden in de Peel modderig. Zorg dus voor stevige, waterdichte schoenen.

31 maart - Verrassende Veentocht

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest