IVN Geldrop biedt een minicursus vlinders aan met een lesavond op 14 mei van 20.00 tot 22.00 uur in natuurinformatiecentrum De Paardestal in Geldrop. De twee excursies op zaterdagochtend staan gepland voor 18 mei en 22 juni. Geert Bode begeleidt de excursies op nader te bepalen locaties in of nabij Geldrop.
Bioloog Marijke van Noort van het KNNV gaat tijdens de cursusavond in op vragen als: hoe kan het dat ze elk jaar weer terugkeren en wat is het verschil tussen een dag- en een nachtvlinder? Aanmelden tot 1 mei bij Anja Thomassen via j.j.a.m.thomassen@gmail.com of 06-44040888. De kosten zijn 15 euro. Leden van IVN en KNNV betalen 12,50 euro.

IVN Geldrop - witje geaderd op pinksterbloem

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest