Toon van Seggelen, natuur- en wandelgids van IVN Cranendonck, heeft zich de laatste jaren verdiept in wilde planten. Aan de hand van eigen gemaakte foto’s zal hij voor iedereen die iets meer wil weten over wilde bloemen en planten van alles vertellen. 300 miljoen jaar geleden zijn alle planten en bomen ontstaan vanuit de sporenplanten. Wat zijn de bijzonderheden en kenmerken van allerlei planten? Deze en andere vragen kunnen we met Toon bespreken. De gratis lezing vindt plaats in het IVN-gebouw in Maarheeze, naast de kerk. De lezing start op 16 april om 20.00 uur. U dient zich vooraf aan te melden via mariaalders05@gmail.com of op 0495-591973

IVN Cranendonck - wilde bloemen en planten

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest