Op Koopzondag 26 mei presenteert Centrummanagement Weert de tweede editie van het Munten voor Muziek-festijn. Het Munten voor Muziek-festijn biedt professionele en amateurmuzikanten de kans hun muzikale kunsten te laten zien. De nadruk ligt op de ‘straatwaardigheid’ van de act. Aanmelden kan tot en met 12 mei via www.muntenvoormuziek.nl. Het evenement draait om ‘munten voor muziek.’ Muzikale acts verspreiden zich over de binnenstad en worden door het publiek beloond met munten. Deelnemers worden beoordeeld door een professionele jury op originaliteit, straatwaardigheid en muzikaliteit. Voor de ‘toppers’ zijn er motiverende prijzen beschikbaar.

Weert - Munten voor Muziek-festijn

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest