Op 18 april om 20.00 uur houdt IVN Heeze-Leende in ’t Perron in Heeze een gratis filmavond. Cor Speek uit Geldrop zal twee films vertonen. In de film ‘De vlucht van de kraanvogels’ zijn beelden te zien van bekende rustplaatsen tijdens de vogeltrek door Europa, waar de kraanvogels overwinterd hebben, waarna ze doortrekken naar Afrika. De film ‘De Groote Peel’ geeft een mooi beeld van het kleinste nationale park van Nederland. U zit veel voorkomende planten, bijzondere broedvogels en zeldzame vlinders en libellen. Cor Speek is amateurfilmer en natuurkenner en houdt zich al jaren bezig met het maken en vertonen van prachtige natuurfilms.

't Perron - filmavond IVN Heeze-Leende

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest