Voor de vijfde keer op rij slaan de sportdiensten van Hamont-Achel, Hechtel-Eksel, Lommel en Pelt de handen in elkaar om jongeren vanaf geboortejaar 2012 en ouder een onvergetelijke sportdag te bezorgen. Iedereen is welkom om donderdag 18 april te bewegen en te sporten in en rondom sporthal De Koekoek, Grevenbroekstraat 11 in Achel. Het startschot wordt gegeven om 10.00 uur, het eindsignaal om 15.00 uur. De sportdiensten tekenden een energieke dag uit, waarbij je een hele dag lang deel kan nemen aan een 30-tal sporten. Denk daarbij aan volleybal, ju jitsu, taekwondo, dans, yoga, muurklimmen, BMX, Steps, Balanz Bikes en Go-carts, maar ook nog veel meer. Inschrijven kan tot 13 april via het UiTpunt Hamont-Achel of online via https://reservaties.hamont-achel.be. Je betaalt dan 4 euro per kind. Daarna kan je je enkel nog inschrijven op de dag zelf. De kostprijs bedraagt dan 5 euro per kind.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest