Op 19 april om 20.00 uur wordt in ’t Perron de film Bohemian Rhapsody vertoond. Freddie Mercury vocht tegen stereotypes en groeide uit tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De film volgt de opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid, net als Mercury’s uit de hand gelopen levensstijl welke bijna zorgde voor het ineenstorten van de band. Kaartjes kosten 5 euro in de voorverkoop en 6 euro op de dag zelf. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Voor de film kunt u genieten van een maaltijd. Deze wordt geserveerd om 18.30 uur en kost 10 euro. Deze dient u wel vooraf te reserveren.

't Perron - Bohemian Rhapsody

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest