Stichting De Parels wil niet alleen het theater in De Cantine in Budel-Dorplein in zijn volle glorie terugbrengen, maar ook de antieke Ibach kamervleugel die er decennialang stond. Hiervoor start ze een crowdfundingsactie, zo schrijft het Eindhovens Dagblad. De uit 1911 daterende vleugel van de Duitse piano- en vleugelfabrikant Ibach werd gekocht door de Kempensche Zink Maatschappij in Budel-Dorplein. Het instrument is inmiddels meer dan honderd jaar oud en toe aan een grondige revisie. Voor de opknapbeurt is minstens 3500 euro nodig. Via ‘Vrienden van de Ibach kamervleugel’ wordt er geld ingezameld. Op 15 juni is er een benefietconcert.

Budel-Dorplein - Cantine Theater

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest