Op 17 september is het 75 jaar geleden dat Heeze-Leende bevrijd werd. Om dat te vieren maar ook om er voor te zorgen dat de oorlog niet vergeten wordt, wordt er op 22 september een aantal activiteiten georganiseerd door de werkgroep “Bevrijding en Verbinding”. Zij zijn hiervoor op zoek naar foto’s en attributen uit die tijd en oude voertuigen die op de dag zelf bezichtigd kunnen worden. De foto’s en andere materialen worden gebruikt voor een tentoonstelling. Aanleveren kan tot en met 18 augustus bij de gemeente op postbus 10.000, 5590 GA Heeze. Afgeven bij het gemeentehuis in Heeze, of mailen naar communicatie@heeze-leende.nl kan ook.

Heeze-Leende - Tweede Wereldoorlog 75 jaar

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest