HeezeLeeft! was zondag een succes, gezien de drukte op het evenemententerrein in de tuin achter het gemeentehuis. In de winkelstraten bleek het een stuk rustiger, aldus het Eindhovens Dagblad. De eerste uitgave van HeezeLeeft! kwam goed op gang na de onthulling van de eretegel voor de Brabantsedag Walk of Fame. Deze 61e plaquette was voor de winnaars van vorig jaar, Vriendenkring Hopeloos. Passend bij hun onderwerp ‘Heksenjacht des Duivels’ toverde de wagenbouwersgroep met enkele zwiepende bezemvegen de tegel onder een takkenbos Achter het gemeentehuis was het gezellig druk en presenteerden plaatselijke verenigingen en ondernemers hun activiteiten. Meerdere verenigingen probeerden op deze dag ook vrijwilligers te ronselen. Al met al een geslaagde dag op een mooie lentezondag. De winkeliers hadden het een stuk rustiger.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest