Recreatief Heeze-Leende (RHL), ondernemers en gemeente Heeze-Leende willen de gemeente graag profileren en beter op de kaart zetten. Heeze-Leende heeft hele mooie natuurgebieden: de Strabrechtse Heide, De Groote Heide, de Herbertusbossen, de Pan, het Leenderbos en de Achelse Kluis. Rest de vraag: “Wat maakt Heeze-Leende met haar vier dorpskernen Heeze, Leende, Sterksel en Leenderstrijp nou zo bijzonder?”. Het antwoord is: Ruimte voor Meesterwerken! Samen met Studio Smeer is een positionering gekozen die het juiste gevoel neerzet en refereert aan de (schilder)kunst, die van oudsher in de dorpen aanwezig is, zónder het specifiek te benoemen. Binnen dit concept zijn veel uitingen en verschijningsvormen mogelijk. Samen bieden de vier dorpskernen immers een gevarieerd aanbod aan Meesterwerken op het gebied van kunst en cultuur, streekproducten, winkels, cafés, restaurants, evenementen en verblijfsmogelijkheden. Maandagavond presenteerden de eerste lokale ondernemers bovendien al hoe zij de nieuwe positionering omarmen: De Huisgenoten van ’t Brouwershuis serveren hun meesterlijke ontbijt voortaan op een zelfgemaakt schilderspalet. En in Leenderstrijp zijn koffiemokken met daarop het Meesterwerk Coop Sint Jan beschikbaar bij een drietal ondernemers; Camping De Zandberg, Coop Sint Jan en Riestenblik.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest