Als eerste ziekenhuis in Europa biedt Máxima Medisch Centrum een borstreconstructie voor slanke vrouwen, waarbij lichaamseigen weefsel wordt gebruikt en minimale littekens achterblijven. Tot nu toe was deze groep vrouwen aangewezen op implantaten. Door een unieke samenwerking tussen plastisch- en oncologisch chirurg is het nu mogelijk om de borst te reconstrueren met het vetvlies in de buik. Het team is in het MMC al in zicht vanaf de diagnose. Als amputatie nodig blijkt, kan de patiënt nog voor de ingreep bij hen langsgaan. Met de nieuwe reconstructiemethode met eigen weefsel is er vanaf nu ook een goede keuze bijgekomen voor slanke vrouwen.

MMC - Borstreconstructie

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest