Dit jaar komt in de groenstrook aan de Kornoeljelaan in Valkenswaard een natuurspeeltuin. Alle speeltoestellen worden uitgevoerd met toepassing van natuurlijke materialen. Dit speeltuintje kan gerealiseerd worden omdat uit de renovatie van de andere speelplekken in de wijk een bedrag over blijft. De gemeente vult het benodigde bedrag verder aan met de geld dat in 2016 beschikbaar is gekomen vanwege opheffing van de coöperatie Streekontwikkeling BovenDommel. De wijkcommissie betrekt (de kinderen van) de bewoners bij de keuze van speeltoestellen. De indienster van het winnende idee zal in de loop van dit jaar betrokken worden bij de opening.

Valkenswaard - Impressie Kornoejelaan speeltuin

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest