De gemeente Heeze-Leende gaat aan de slag met de energietransitie en daarvoor hebben zij uw input nodig. In mei organiseren zij denktanks die de onderdelen van de energietransitie beslaan. De energietransitie is de omschakeling van fossiele brandstoffen naar duurzame energie. De gemeente vraagt om uw stem te laten horen in de denktank gebouwde omgeving, waarin met andere belanghebbenden in gesprek wordt gaan over de uitdagingen die de energietransitie met zich meebrengt. De denktank is opgezet als actieve werksessie. De sessie duurt drie uur en vindt plaats in Heeze-Leende. Aanmelden kan via het invullen van een enquête op de gemeentewebsite.

logo gemeente heeze-leende

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest