Het voorjaar brengt aardse kleuren bij Beeldentemmers aan de Fabrieksstraat 68 in Budel. Maar liefst 3 kunstenaars exposeren van 20 april t/m 19 mei. Naast schilderijen en keramiek binnen in de galerie wordt de tuin opgesierd door Corten-stalen sculpturen. De warme kleur van deze aardse kolossen combineert prachtig met de aardse tinten van het schilderwerk binnen. De opening van de expositie is op zaterdag 20 april om 15.00 uur. Beeldentemmers is op tweede paasdag geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur. De galerie is open tijdens lestijden en op vrijdag en zaterdag van 13:00 uur tot 17:00 uur. Meer informatie vindt u op www.beeldentemmers.nl
Beeldentemmers - expositie april mei 2019

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest