Volgens huurdersbelangenvereniging HBV komt Valkenswaard de afspraken niet na over de bouw van sociale huurwoningen, zo schrijft het ED. In de prestatieafspraken die in december voor 2019 zijn gemaakt tussen HBV, gemeente en Woningbelang, is sprake van 45 nieuwe sociale huurwoningen. In het woningbouwprogramma 2019-2021 dat twee maanden later werd vastgelegd, zijn die niet terug te vinden, constateert HBV. HBV zegt de gemeente aan de afspraken te willen houden en wil stappen ondernemen. Wethouder Marchal (CDA) heeft in de gemeenteraad aangegeven dat de prestatieafspraken en het woningbouwprogramma in zijn ogen volledig in overeenstemming zijn.

Logo - Gemeente Valkenswaard

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest