Het Eindhovens Dagblad meldt dat Fouragehandel Jos Verhoeven een dwangsom van 47.500 euro aan de gemeente Cranendonck moet betalen. Een aantal overtredingen op het bedrijf moest uiterlijk 1 maart opgeheven zijn en dat is niet gebeurd, volgens diverse controles. De controles zijn uitgevoerd na klachten uit de omgeving van het bedrijf. Het gaat dan vooral om geluidsoverlast van de installaties die hooi en stro verhakselen. Verhoeven gaat daar tegen in beroep. Hij vindt dat de gemeente wel erg de letter van de wet toepast. Hij is ervan overtuigd dat de maatregelen die hij nu neemt, gaan werken. De achterburen hebben inmiddels wel bezwaar gemaakt tegen de aangevraagde bouwvergunning voor een gebouw om de ¬hakselinstallaties te plaatsen. Ook wil men dat de gemeente handhaaft op het aantal vrachtwagenbewegingen. Er zouden meer vrachtauto’s het bedrijf aandoen dan het bestemmingsplan toestaat. Verhoeven stelt, dat hij ruim onder het aantal toegestane vrachtwagenbewegingen blijft.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest