Waar vroeger die vertrouwde Schulp stond kan eindelijk weer gezweet worden. Maar nu niet tijdens het sporten, maar tijdens het dansen en zingen op de eerste editie van Palletpop, aldus Cranendonck Nieuws. Dit nieuwe evenement vindt vrijdag 17 mei plaats op het Sportpark in Budel. Hoogtepunt van deze vrijdagavond is Band with Benefits, zo zegt organisator Jong Nederland Budel-Schoot. Samen met DJ Siem, dus dit wordt een avond die je niet wil missen. Vanaf 20.30 uur is iedereen die van een feestje houdt welkom. De toegang is gratis. De inkomsten van het evenement worden gebruikt om ook een succes te maken van het evenement dat de dag erna plaatsvindt op het sportpark: het Huttenbouwspektakel.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest