Op 25 en 26 mei viert c.v. De Toeters dat ze 66 jaar bestaan. Op 25 mei vindt een heus Oktoberfest plaats in de feesttent op het Stationsplein in Budel-Schoot. DJ Frank Groenen gaat samen met de oktoberfestband Die Powerhosen zorgen voor een geweldige Duitse sfeer waarbij de halve liters en “wurst” niet gaan ontbreken. Op 26 mei wordt er gefrüshopt met de band D’Einder muzikanten, treden Jack Kuppens en Berry Knapen op en er is kinderanimatie. Ook zal er een fotomoment plaatsvinden met alle ex-prinsen en prinsessen, jeugdprinsen en prinsessen en adjudanten. In de middag zal het eerste Cranendoncks kampioenschap Bierpongen plaatsvinden.

Budel-Schoot - 66-jarig jubileum cv De Toeters

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest