Wijkagent Jos Lowis houdt de straten in Budel-Schoot en Budel-Dorplein veilig. Daar zit soms meer werk in dan je je misschien kan voorstellen. Daarom krijgt Lowis sinds kort versterking van twee collega’s, aldus Cranendonck nieuws. Wijkagenten zijn de schakel tussen de politie en de burger. Om goed geïnformeerd te blijven over wat er in het dorp en de wijk speelt heeft de wijkagent bewoners en ondernemers nodig. Wanneer je vragen hebt of informatie kwijt wil, spreek de wijkagent dan aan op straat of stuur een e-mail naar jos.lowis@politie.nl. Daarnaast is hij te bereiken via het algemene politietelefoonnummer 0900-8844. Je kan Jos Lowis ook volgen op twitter via @brigadierCRAbsd. Omdat Jos Lowis het werk niet alleen kan doen, wordt hij sinds enkele weken ondersteund door twee collega’s: hoofdagenten Maurice Evers en Robert Frenken. Ook deze zijn aanspreekbaar voor problemen in de het dorp of in de wijk. Zij zijn via het algemene politienummer 0900-8844 te bereiken.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest