De Diabetes Challenge in Maarheeze is afgelopen zaterdag van start gegaan, aldus Cranendonck Nieuws. Dit is een twintig weken durend wandeltraject. Het wandelgroepje wordt begeleid door huisartsenpraktijk Terra Medici, een praktijkondersteuner en twee stagiaires. Tijdens de twintig weken wil de organisatie de deelnemers steeds iets verder laten lopen. Het uiteindelijke doel is om op 28 september in Den Haag een doelstelling te halen. Dit kan drie, vijf, tien, vijftien of twintig kilometer zijn. Afgelopen zaterdag was de officiële start van de Diabetes Challenge in Maarheeze. Dit initiatief is onderdeel van de Nationale Diabetes Challenge (NDC) en opgezet door de Bas van de Goor Foundation. Heb je interesse? Kom dan op dinsdag om 11.30 uur naar huisartsenpraktijk Terra Medici om mee te wandelen of stuur een mail naar beweegcoach Pien de Swart (pcp.deswart@landvanhorne.nl).

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest