Op 26 april 2019 organiseert fanfare St Nicasius de Koningsnacht Goederen en Diensten veiling. Dit meldt HLSNU. Al enige maanden is de veilingcommissie van de fanfare druk bezig om van deze avond een succes te maken. Dankzij de gulle medewerking van voornamelijk het lokale bedrijfsleven en de middenstand kunt u op www.fanfareheeze.nl nu al bieden op meer dan 60 uiteenlopende kavels. De term voor ieder wat wils is hier zeker van toepassing. Van gereedschappen en massages tot makelaarsdiensten, van design salontafels en kunst tot cateringdiensten. Naast de veiling wordt er een belevenismarkt georganiseerd met diverse kraampjes en activiteiten. De veiling en belevenismarkt lopen om 23.00 uur naadloos over in een voor iedereen toegankelijke feestavond met jaren 60/70 en 80 muziek verzorgd door DJ Andre Kessels. Alle opbrengsten van deze avond komen geheel ten goede aan de jeugdopleiding van de fanfare. De Koningsnacht veiling vindt plaats in dorpshuis ‘t Perron te Heeze , aanvang 20.00 uur. De entree is gratis.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest