Op 11 mei van 10.00 uur tot 17.00 uur houdt zorgkwekerij de Pimpernel open dag. De cliënten hebben de kwekerij tip top in orde gebracht. In de winkel liggen cadeautjes en decoraties voor u uitgestald. Een imker vertelt over het belang van bijen voor de natuur. Kinderen kunnen geschminkt worden, er is een luchtkussen en een speurtocht. Het Rauw Theater speelt elk half uur een voorstelling. Begeleiders van het IVN bieden de mogelijkheid om meer over de natuur te weten te komen. In de boomgaard wordt uitleg gegeven over wat een hulphond kan betekenen voor mensen met een beperking. U vindt de Pimpernel aan de Achtereindsestraat 1B in Waalre.

Zorgboerderij de Pimpernel open dag

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest