Op de A2 tussen knooppunt Leenderheide en Batadorp is maandagochtend rond 9.15 uur een ongeluk met twee vrachtwagens gebeurd. Een vrachtwagenchauffeur raakte daarbij zwaar gewond, aldus het Eindhovens Dagblad. Een vrachtwagen stond op de vluchtstrook vanwege pech, en de andere vrachtwagen reed daar achterop. Door die klap raakte de chauffeur uit de voorste vrachtwagen zwaargewond. Een traumahelikopter werd opgeroepen en de man is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Wonder boven wonder kwam de vrachtwagenchauffeur die in de achterste vrachtwagen zat er beter vanaf. Hij is wel naar het ziekenhuis gebracht, maar wel alleen ter controle. Twee rijstroken werden gesloten en dat zorgde voor zo’n vier kilometer file.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest