Het Soeriks Muziek Gezelschap is uitgegroeid tot een bloeiend muziekgezelschap en daarom willen ze voor de 3e keer aan het publiek van Soerendonk en omgeving, een mooie muzikale show laten zien, aldus Cranendonck Nieuws. Dit alles wordt, naast medewerking van de leden van het SMG en Jeugd ZMG, mogelijk gemaakt door diverse zangers, zangeressen en ander muzikaal talent uit Soerendonk. Verschillende artiesten staan te springen om op Zurrik Live hun talenten te tonen aan een breder publiek, zoals een speciaal samengesteld combo (Pieter Smeets, Peter van der Laak en Ad Adams) om het orkest te ondersteunen. Ook de drumgroep een spetterend optreden neer gaan zetten en zal de dansgroep Unity Dance deelnemen. De presentatie van de avond ligt in handen van Frank Winters en Erjan Ras. De band R.A.T.S. is erbij en zal er na het concert nog een geweldige feestavond van gaat maken.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest