Belevingsroutes, ecolodges, proefboerderij, paardencentrum en een hotel en B&B. Op de plek waar ooit Hof van Cranendonck stond ingetekend, moet een duurzame invulling met elkaar versterkende initiatieven komen. Dit meldt het Eindovens Dagblad. Sinds het uiteenvallen van dat project van Leo van Gansewinkel in 2014 had de gemeente Cranendonck grote moeite met een nieuwe concrete invulling van het kansrijke natuurgebied de Baronie van Cranendonck. Uiteindelijk is besloten een visie op te stellen, die als basis het hele gebied en waaraan een concrete invulling gekoppeld kan worden. Die visie moet richting geven aan gebiedsontwikkeling in de Baronie van Cranendonck .Die visie wordt besproken tijdens de commissievergadering op 14 mei. Pas nadat de gemeenteraad een besluit heeft genomen, wordt gestart met het uitwerken van de financiële scenario’s en de concrete invulling. Vooralsnog hoopt de gemeente daar in november 2019 mee klaar te zijn, blijkt uit de stukken.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest