Oppositiepartij VVD in de gemeenteraad Heeze-Leende houdt er rekening mee dat de bouw van een nieuw dorpshuis met brede school in Leende wel eens 3 miljoen euro duurder kan worden, aldus het Eindhovens Dagblad. Daarmee zouden de totale kosten (inclusief herinrichting van de omgeving) op ruim 15 miljoen euro uitkomen. De kosten van het plan in hartje Leende houden de gemoederen al jaren bezig. Het bedrag dat de gemeente er voor over heeft is al een paar keer verhoogd. Uiteindelijk werd een budgetplafond van ruim 12 miljoen euro afgesproken. Maar er bleek geen bouwer te vinden die de opdracht voor dat bedrag wilde aannemen. Besloten werd met twee partijen verder te praten. Over het resultaat van die gesprekken is de gemeenteraad onlangs in een besloten vergadering geïnformeerd. De VVD heeft hiertegen direct formeel bezwaar ingediend. Nu zal dit over twee weken in de jaarlijkse heisessie van de gemeenteraad wordt besproken.

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest